Rólam

LÁSZLÓ ZSUZSI

Zsuzsi több évtizedes hivatásos tréneri pályafutással a háta mögött vált Certified Simplicity Parenting® facilitátorrá. Az ő nevéhez köthető a módszer adaptálása, és a könyv lefordításának és kiadásának az ötlete. Magyarországon az első között, 2012-ben szerezte meg az Simplicity Group Leader hivatalos minősítését, és több tucatnyi Egyszerűbb Gyerekkor workshoppal a háta mögött az egyik leggyakorlottabb tanácsadó az országban. Ideje másik részét civil szervezeteknél tölti, ahol érzékenyítő tréningeket tart óvodákban, iskolákban. 

Az egész 2010-ban kezdődött, amikor elolvastam (akkor még angolul) a Simplicity Parenting c. könyvet egy Soulemama nevő blogger hatására. Annyira beleszerettem, hogy addig nem álltam meg, amíg lefordítottattam, szerkesztgettem és meggyőztem egy kiadót, hogy erre a tudásra szükség van itthon is. A könyv hamarosan meg is jelent a Kulcslyuk Kiadónál, és tényleg elég nagy sikere lett. Közben elvégeztem a könyvhöz kapcsolódó “Simplicity Parenting Group Leader” majd a tanácsadói képzést Amerikában. Azóta csoportokat vezetek, családoknak segítek, és jómagam is próbálkozom két gyerekemet férjemmel a lehető legnagyobb egyszerűségben és nyugalomban nevelni. “

Elérhetőség: laszlozsuzsa01@gmail.com

FB csoport: https://www.facebook.com/groups/egyszerubb.gyermekkor

 

RÓLAM ÍRTÁK 

“László Zsuzsi hatalmas segítség akár kis, akár nagyobb gyerekneveleseben elofordulo problémákhoz. Hihetetlenül praktikus megoldásokkal segít, hogy mindenkinek egyszerűbb felnott- és gyermekkora legyen. Nagyon ajánlom, én öt kérdezem, ha valamiben elakadok.” (Láng Annamária, színésznő)